כתמים חומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/02/2023 | 17:02 | מאת: מיכל

מה יכולות להיות הסיבות לכתמים חומים בניגוב? כאשר אין התקן ולא לוקחת גלולות ( לפני כמעט שנה פאפ תקין לחלוטין .לפני 8 שנים הוצאת פוליפ מהרחם. קיסרי חירום לפני כשנתיים וחצי )כתמים ממש עדינים שקוף וחום בהיר ולא בכל ניגוב..היה לי החודש מסביב לביוץ נמשך כבר 5 ימים. מלווה בתחושה קלה של כאבי מחזור. אין לי את התופעה בדרך כלל. במצב הרגיל יש לי כתמים כמה ימים לפני תחילת המחזור ובסיום המחזור עוד יומיים מוכתמים ואז שקוף לחלוטין עד למחזור הבא. אפשר למנות לי מספר סיבות לא מסוכנות שיכולות לגרום לתופעה זו? זה משהו מסוכן? בת 37 האם רוב הסיכויים שזה חסר משמעות? הכי חשוב שזה לא משהו מסוכן...

קרוב לוודאי שדימום זה נובע מהצלקת הקיסרית, כדאי לגשת למומחה בתחום. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים