דימום 12 יום לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/02/2023 | 14:17 | מאת: שי

היי, עברתי גרידה לפני כחודשיים וחצי. 12 יום לאחר המחזור האחרון התחיל לי דימום (בעיקר בניגוב ובשתן) אבל אדום ולא חום. המחזור שלי בדכ 30 יום וגם בבדיקות ביוץ לא קיבלתי תשובה חיובית מה שאומר שהביוץ עדיין לא הגיע. אני מאוד חוששת ומפחדת שזה פוגע לי בסיכויים להיכנס להריון. ממה זה יכול לנבוע? בסוף אציין שבשישה הימים האחרונים אני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן

כל הגורמים שציינת יכולים להסביר הדימום שלא בעיתו. יש להמתין לחודש הבא ולנסות שוב.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים