אורך מחזור האם תקין?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/02/2023 | 22:22 | מאת: מימי

אני בת 22 נשואה. ללא הריונות. בעבר היה לי מחזור כל 40 יום בערך ולאחר שטיפלתי בבלוטת התריס שלי(תת פעילות) ועברתי ניתוח הסרת מחיצה רחמית(95%) זה התקצר ל32 יום.(פשוט טיפלתי בהם במקביל אז אין לי מושג מה מבינהם השפיע על אורך המחזור) כעת הוא השתבש לי שוב וחזר ל40 יום, 36, והיות אני ביום ה37 והוא לא הגיע עדיין. עד כמה ימים בין מחזורים נחשב לתקין? האם צריך לבדוק? יש לציין שאני עם PMS וחשד סביר לאנדומטריוזיס(לא יודעת אם קשור אבל מציינת) ועוד דבר- יש לי דימום כיומיים/שלושה ואז כתמים עד יום 10 בערך. האם מצריך בדיקה? אשמח לתשובה. תודה רבה!

נשמע שאינך מאובחנת עד תום. גשי למומחה לאנדומטריוזיס, אוך מחזור תקין נחשב 21-44 יום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים