דימום שהופיע חודש אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/02/2023 | 13:17 | מאת: רוני

שלום, ב22.12 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית מהרחם בעקבות הפלה. ב21.01, הופיע דימום של 3 ימים אותו החשבתי למחזור (למרות שהיה קצת שונה ממה שאני מכירה מבחינת הכאבים והעוצמה). היום, שלושה שבועות בלבד אחרי הדימום ההוא, הופיע מחזור כפי שאני מכירה אותו. בד״כ המחזור מגיע אצלי כל 28 ימים בדיוק! האם הגיוני שהפעם הקדים בכמעט שבוע? יכול להיות שהדימום שהופיע חודש לאחר ההיסטרוסטרוסקופיה לא היה מחזור? (אציין שנבדקתי ואין שאריות ברחם). תודה, רוני

דימומים וסתיים לאחר ניתוח היסטרוסקופי יכולים להיות לא סדירים. תעקבי החל מהחודש הבא, אז כבר מור להסתדר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים