הכתמה /דימום לאחר מירנה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/02/2023 | 22:36 | מאת: אליסה

שלום רב ילדתי לפני חודשיים וחצי התחיל כלידה רגילה אך הילדה נתקעה בתעלה ונאלצתי לעבור קיסרי חירום ,לאחר לאחר תקופת המשכב עברתי בדיקה הוחלט לשים התקן הורמונלי מירנה מאז ששמתי אותו כבר שבועיים יש לי סוג של דימום /הכתמה גושית ללא כאבים חשוב להגדיש שאני מניקה ועד שממתי את התקן לא היו דימומים /התמותה השאלה עם זה מצב תקין או שכדי לפנות לטיפול רפואי

דימומים לאחר התקנת מירנה בפרט במניקה יכולים להמשך שבועות עד חודשים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים