הפרשה לבנה ללא תסמינים נוספים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/02/2023 | 13:36 | מאת: אוראל

היי, לפני כחודשיים הייתה לי דלקת+BV. טופלתי בזידובל ואגיסטן V (זידובל פעמיים ואגיסטן 3 פעמים). מאז ההפרשה שלי לא חזרה לעצמה. לפני הדלקת+BV ההפרשה הייתה שקופה תמיד, רמת הסמיכות הייתה משתנה בהתאם לתקופת המחזור, ועכשיו היא תמיד לבנה, סמיכה ודביקה. אומנם אין תסמינים נלווים, אבל אני מרגישה שזה פוגע בי ובחיי המין שלי כי לפני כל כניסה למיטה עם הפרטנר, אני צריכה להיכנס למקלחת כי ממש לא נעים לי. האם זה תקין?

הפורום לא עוסק בהפרשות פני לפורום הייעודי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים