מחזור עם מירנה, מתי יש סיכוי שיפסק?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/02/2023 | 12:09 | מאת: מירי

שלום וברכה כבר כחודשיים עם מירנה. קיויתי שלא יהיה לי מחזור, אבל בינתיים יש לי מחזור ארוך ולא קל. האם יש סיכוי שהוא יפסק בהמשך? מה הצפי והסבירות? תודה

דימומים של מירנה יכולים להמשך עד 6 חודשים, כדאי לוודא מיקום תקין באולטרסאונד, ניתן להפחית הדימום עם תמיכה הורמונלית

12/02/2023 | 12:10 | מאת: מירי

תודה רבה על המענה. ההתקן במקום, ורציתי להדגיש שמדובר במחזור כל שבועיים, עם כל התופעות לפני ועם התחושה הלא טובה באותם ימים. האם כדאי לחכות חצי שנה? האם יש סיכוי גדול שהמחזור לא יופיע בכלל לאחר מכן? תודה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים