פוליפ ברחם האם דחוף

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/02/2023 | 11:40 | מאת: בת 22

בבדיקת אולטרסאונד אחרונה נצפה ברחם איזור אקוגני בגודל 8*19 מ״מ יכול להתאים לפוליפ, ללא זרימת דם בממצא לוקחת מזה 3 חודשים גלולות יסמין, צריכה להפסיק אותן? אציין שלוקחת בשביל אקנה ולא בגלל יחסי מין ושהפוליפ היה בגודל 13*16 מ״מ לפני שהתחלתי לקחת אותן בנוסף אני חיילת ולכן התורים די רחוקים, האם זה אכן לא דחוף לבצע היסטרוסקופיה כמו שנאמר לי? מבחינת חצי שנה אחרי שגיליתי את הממצא תודה

אם אין לך דימומים אפשר להמשיך מעקב, היסטרוסקופיה היא להוצאת פוליפ תסמיני הגורם לדימום או כאבים או הפרשות חריגות בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים