שיטות להסרת פולים ברחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/01/2023 | 18:51 | מאת: ויוי

שלום ד'ר כהן אילון 1. שמעתי שיש שיטה להוצאת הפוליפ בעת ביצוע הבדיקה , ללא הרדמה מלאה , ואולי גם ללא כאב ?(הבנתי שפעולה זו לא מתבצעת בבתי חולים אלא באופן פרטי ) מה דעתך על שיטה זו ? 2.האפשרות השנייה היא הרדמה וניתוח ע'י ניפוח הרחם והוצאת הפוליפ . האם ניפוח הרחם יכול לגרום לכאב התכווצות שלאחר הניתוח ? מהן התופעות שיכולות להיגרם לאחר הניתוח ? תודה מראש ויוי

2 השיטות זמינות ברפואה ציבורית ופרטית, אם הממצא קטן כ- 1-1.5 ס"מ ואינך רגישה לכאב ניתן להוציא בשיטה המרפאתית, אחרת בחדר ניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים