מחיר לא תקין, דימום ממושך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/01/2023 | 07:57 | מאת: בדוי

בוקר טוב אני רוצה להתייעץ איתך ותאמר לי אם זה נראה לך תקין. קיבלתי מחזור ב14.12 שנמשך שבוע וחצי. והפעם קיבלתי מחזור ב15.1 והוא כרגע נמשך כבר שבועיים. הרבה דם, קרישי דם כהים. ולא נראה שהוא הולך להסתיים. מאז הלידה של הבן שלי לפני שלוש וחצי שנים כבר עשינו התקן וזה שיבש לי את כל העניין עם המחזור. החלפנו לסיאנה וזה עדיין לא הסתדר. כרגע אני בלי שום אמצעי הגנה כדי ״לנקות״ את הגוף כבר תקופה ארוכה וזה לא נראה שמשהו מסתדר. להיפך. מה עושים במצב כזה ? כמו מה זה נראה ?

נראה כתגובה הורמונלית להחלפת אמצעי המניעה, יש צורך בביצוע בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד ולשקול היסטרוסקופיה אבחנתית במידה ויש חשד לממצא בחלל הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים