תוצאות היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/01/2023 | 15:22 | מאת: דנה

שלום, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לקראת טיפולי פוריות, זאת לאחר שעברתי קיסרי לפני 3 שנים. בסיכום נכתב שהרחם במבנה מעט קשתי עם חלל מעט קטן וללא איסטמולציה משמעותית. לא הוסבר לי מה המשמעות של כל אלה, אמח לקבל מושג אם משהו מהממצאים הללו יכול להוות בעיה בכניסה להריון. תודה!

מאחר והרית וילדת, ולא ציינת בעיית בפוריות או דימומים לא סדירים, נראה כי הממצאים חסרי משמעות קלינית. עדיף כמובן לשאול את הרופא שבצע את הפעולה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים