התגברות דימום בעקבות נטילת הקסאקפרון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/01/2023 | 07:44 | מאת: מירי

בת 40. כשבועים אחרי הווסת החל דימום קל.לאחר שלע פסק במשך כשבוע, הלכתי לרופאת נשים. הבדיקה היתה תקינה, והרופאה נתנה הפנינ לבדיקות דם. כמו כן רשמה הקסאקפרון, 3 כדורים למשך 3 ימים, לעצירת הדימום. לפי החישוב הייתי אמורה לקבל את הווסת למחרת, אבל הרופאה אמרה ש"הרחם לא במצב של ווסת או לקראת ווסת". נטלתי 2 כדורים, ובאותו יום הדימום התגבר מאוד, וממשיך להיות חזק גם ביום שאחרי, כאילו קיבלתי ווסת. איך יכול להיות שהדימום מתגבר אחרי נטילת תרופה שאמורה לעצור אותו? זה נראה כאילו קיבלתי ווסת. איך זה מתיישב עם מה שהרופאה אמרה, על כך שהרחם לא לקראת ווסת? תודה מראש

לא ציינת מה היה בבדיקת אולטרסאונד, בדיקות הורמונליות? נוטלת גלולות? יתכן הריון? אם ההקסקפרון לא עוזר אין טעם להמשיך בו אלא לברר הלאה מקור הבעיה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים