ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית בהנקה ללא וסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/01/2023 | 09:20 | מאת: פלונית

עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית שליה כ 8 חודשים לאחר לידה. אני צריכה להגיע לביקורת להיסטרוסקופיה אבחנתית חודש לאחר הניתוח אני מניקה ולא מקבלת וסת, האם יש חשש שאני בהריון והבדיקה יכולה לגרום להפלה? בנוסף, האם יש ירידה בסיכוי להכנס שוב להריון מכיון שהשארית הוצאה רק אחרי 8 חודשים מהלידה? עד אז היו לי דימומים לא סדירים. תודה.

בצעי בדיקת הריון לפני ההיסטרוסקופיה האבחנתית אם שלילי אין חשש לבצע, אם השארית הוצאה בשלמותה רוב הסיכויים שלא תהייה בעיה להרות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים