מיכשור see & treat ...

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/01/2023 | 16:28 | מאת: רחל

היי אני אמורה לעבור הסטרוסקןפיה אבחנתית בגלל חשד לפוליפ. אם אכן יש פוליפ ארצה שיוציאו מיד כי אין לי אפשרות לבזבז עוד חודש בטיפולי פוריות. ברצוני לשאול האם המיכשור הוא שונה? או שדרך אותו צינור דק של האבחנתית נכנס גם הצינור של הטיפול? אני ממש מפחדת מכאבים אבל מצד שני חייבת להתפטר מזה ולהתחיל סבב טיפולי.

זה מאד תלוי היכן מבצעים לא בכל מקום ניתן לבצע, כדאי לברר מראש

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים