שאריות עטיפה גלולות ציטוטק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/01/2023 | 14:11 | מאת: שירה

שלום וברכה, אשמח להתייעץ. לפני כ9 חודשים עברתי הפלה נדחית באמצעות גלולות ציטוטק שהוחדרו לנרתיק (פעמיים). מאז עברתי כמה וכמה הדמיות אולטרסאונד לוודא כי אכן הרחם נקיה משאריות ההריון ונאמר לי שאכן כך. אציין כי מאז ההפלה חוויתי שינויים במחזור (קיבלתי מחזור פעם בחודשיים- שלוש), וכן סבלתי מהכתמות שבאו והלכו. לפני כיומיים קיבלתי מחזור (לאחר שימוש בפרימולט נור- כיוון שהמחזור לא הגיע לי 3 חודשים וסבלתי מהכתמות. כמובן הכל ע"פ המלצת הרופא המטפל) והיום עם הדימום על הפד אני ראיתי מן חתיכה קטנה של נייר כסף שבצידה השני דבוק נייר לבן (נראה כמו נייר עטיפה של משהו). אציין כי אין ברשותי כזה מוצר בבית וגם הפד ששמתי בבוקר היה נקי לחלוטין. עלתה בי המחשבה אולי זו שארית של עטיפה של גלולות הציטוטק שהוחדרו אליי בעת ההפלה?! אני תוהה א. אם יתכן כזה דבר ואכן גלולות הציטוטק עטופות בכזו עטיפה ב. האם לא רואים גוף זה כעין זה באולטרסאונד ג. אם זה אכן זה, יכול להיות שזו הסיבה לשינויים במחזור וההכתמות? אודה מאוד לתשובה שירה

זו שאלה מאד טכנית, ללא בדיקה וגינלית כולל אולטרסאונד לא ניתן לענות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים