רירית רחם 9.6 האם זה בסדר?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/01/2023 | 19:51 | מאת: חנה

אני 8 שבועות אחרי לידה בשבוע 40 +5 הדימום הפסק כבר פעמיים אך חזר לי אחרי כמה ימים, באולטרא סאונד יצא רירית 9.6 מה אני אמורה לעשות? הדם הוא ממש אדום ויכול לדמם ופתאום להפסיק וחוזר חלילה בלידה קודמת הפסקתי לדמם אחרי 3 שבועות תודה רבה

אם את מניקה הרירית עבה, אם לא תקינה, יש להמשיך במעקב או לחילופין אם נמשכים הדימומים לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים