היסטרוסקופיה טיפולית לאחר הפסקת היריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/01/2023 | 14:45 | מאת: הילה

עברתי היסטרוסקופיה טיפולית/נתוחית להוצאת שארית תוכן היריוני שהוסרה באמצעות רזקטוסקופ ללא שימוש באנרגיה. שהתחררתי האחות אמרה לי שבעוד חודש אני אצטרך לעשות שוב בעוד חודש היסטרוסקופיה טיפולית/נתוחית אבל לא הסבירה למה. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות שבגללם ביקשו ממני לחזור על זה

זה כדאי לבדוק עם הרופא המבצע, יתכן והשארית הייתה דבוקה והמנתח התקשה להרחיקה, קרוב לוודאי שהמליץ על היסטרוסקופיה אבחנתית כשלב ראשון, אך יש לברר עימו

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים