גוש בשר שנראה כמו חזה עוף שיוצא מהנרתיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/01/2023 | 21:06 | מאת: שו

היי לקחתי במשך 25 יום כדורי פרימולוט נור לדחיית המחזור שלי בחתונה. התחתנתי לפני שבועיים,והפסקתי לפני יומיים את הכדורים. והיום היה לי כאבי בטן נוראיים פתאומיים והחלה לי זרימת דם מהנרתיק כשנכנסתי להתקלח הבחנתי בגוש בשר הנראה כמו חתיכת חזה עוף קטן (ממש וורוד ובשרי כזה) עם דם עליו. העניין הוא שלפני החתונה במשך חודש נשמרנו מיחסי מין(לא קיימנו) ואחרי החתונה קיימנו בלי להשמר כדי להכנס להריון. השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה שיצא ממני? כשהלכתי לרופא נשים לא היתה לו תשובה מדוייקת הוא עשה בדיקה ראה שהכל תקין , לאחר מכן עשה בדיקת שתן לא מצא הריון. אמר לי שאם שכבתי אחרי החתונה זה לא יכול להיות מזה. ושאולי ההשערה שלו שלפני החתונה(מעל חודש) כי חודש הרי נשמרתי, שנכנסתי להריון וכנראה לא ידעתי וזו הפלה טבעית (כי כך הגוש נראה לו) אבל הוא לא בטוח בזה כל כך. אני גם קיבלתי מחזור חודש לפני החתונה כך שאני לא מאמינה שהיה לי הריון לפני שלא ידעתי עליו. אני לא רגועה ולא קיבלתי תשובות מפורשות מזה ממה זה נבע?יכול להיות שזה גוש שלא קשור להפלה?אשמח לעזרה בנושא

יתכן ומדובר ברקמת רירית רחם או הריון צעיר, עקבי לראות שלא נשנה, אם כן יש לברר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים