כאבים באגן בחילות והזעות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/01/2023 | 13:27 | מאת: מישהי

שלום רב כבר תקופה ארוכה יש לי כאבים באגן אני מזיעה ויש לי בחילות בלילות לפעמים מלווה בכאב ראש או בטן נוראי תמיד יחסו לגיל המעבר ,לאחרונה לאחר קיום יחסים היה דימום בבדיקה גילו עובי רירית שמצריך גרידה בהרדמה מלאה האם יש קשר בין הממצאים לבין כל התופעות לילות ללא שינה לחץ בפי הטבעת נשלחתי לגסטרו וקולונוסקופיה שם התגלה דלקת בקיבה ובוושט אולי זה מסביר הכל? אשמח לעזרה מיואשת מהמצב תודה מראש

התלונות מחשידות לאנודמטריוזיס, כדאי להתייעץ עם מומחה, גרידה פחות מתאימה אם כבר היסטרוסקופיה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים