דימום בין וסתי 5 ימים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/12/2022 | 00:26 | מאת: נטע

בת 38 ללא הריונות . מחזור סדיר כל 28 יום פאפ תקין ( בוצע לפני שנה )  לפני כ-4 חודשים הופיע לראשונה דימום בין וסתי כ-14 ימים לאחר המחזור בבדיקה של גינקולוג אמר שזה ביוץ ועבר לאחר כ 2-3 ימים . לפני 20 ימים קיבלתי מחזור שנמשך 6-7 ימים ולאחר 14 ימים הופיע דימום בצבע חום / אדום ( בניגוב נראה כמו דם טרי ) שנמשך כבר 6 ימים . הדימום לא כבד . הייתי אצל גניקולוג ביום השני לדימום ואמר שהרירית דקה ( אולטרסאוד וגינלי ) אבל לא רואה משהו חריג ושזה אמור לעבור . הדימום עדיין ממשיך ובנוסף יש לי גם כאבים בגב התחתון . ממש בלחץ מהדימום . האם יש צורך לחזור לבדיקה נוספת? מציינת גם שאני אחרי 2 חיסוני קורונה וחליתי בקורונה שנה שעברה . לפני החיסון והקורונה זה לא היה לי . לתשובתך אודה

30/12/2022 | 00:33 | מאת: נטע

מציינת רק שאין סיכוי להריון

כדאי לבדוק פרופיל הורמונלי ובדיקת אולטרסאונד גינקולוגי מידע זה יעזור להבין מקור הדימום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים