גלולת אלה בזמן הביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/12/2022 | 09:12 | מאת: שקד

היי שכבתי עם הבן זוג שלי יום לפני הביוץ בזמן הביוץ לקחתי גלולת אלה גם יום למחרת לקחתי עוד אחד ליתר ביטחון אחרי זה התחילו לי דימומים שיתמשכו 4 ימים השאלה שליי האם אלה יכולה לעזור בזמן הביוץ??? בבקשה תענו לי אני בלחץץץץץ

הגלולות יכולות לסייע במניעת הריון, לא ב-100% ולכן יש להיות עירנים בוסת הקרובה, אם לא מגיעה או יש תסמיני הריון להבדק מיידית. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים