הידבקויות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/12/2022 | 13:48 | מאת: מעיין

היי, עברתי ניתוח להסרת הידבקויות לפני כחודשיים, ולאחר המחזור הראשון נבדקתי בהיסטרוסקופיה אבחנתית שראתה כי חלל הרחם תקין. חודש עבר מאז והמחזור שלי מרגיש מאוד דל. האם זה אומר שההידבקויות חזרו? האם הידבקויות יכולות לחזור אחרי שחלל הרחם נצפה נקי מהידבקויות? תודה!

כמות הוסת אינה פרמטר מדויק מספיק להעריך הישנות הידבקויות. יש לעקוב אחרי רירית הרחם באולטרסאונד ואין אין צמיחה מספקת או אחידות במראה הרירית באולטרסאונד יש לחזור על היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים