הפרשות חומות ללא קשר למחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/12/2022 | 09:53 | מאת: שיריני

בת 37 בריאה בדרכ 3 ניתוחים קיסריים ברקע האחרון לפני 2.5. אחרי שבועיים מקבלת המחזור (סדיר) התחילו הפרשות חומות עם כאבים קלים ואי נוחות בפתח הפות כמו צריבה קלה בבדיקת רופא נשים הכל תקין בדיקת שתן תקינה ועדיין סובלת… מה כדאי לבדוק? זה פחות נראה לי ביוץ ואין סיכוי להריון… אני סובלת לבינתיים….. במקביל למצב הנל סובלת מפיסורה ומטופלת באנטרולין אבל הרופא אמר שאין קשר. אשמח להכוונה

יתכן והדימום מהצלקת הקיסרית תופעה הקרויה נישה קיסרית. גשי להיבדק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים