תשובות ביופסיות מרירית הרחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/12/2022 | 17:22 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר, עברתי היסטרוסקופיה עם לקיחת ביופסיות בשל דימומים לא סדירים. אני בת 40, בתת משקל, שנים שלא היה לי מחזור. אין לי ביוץ ושני ילדיי הגיעו לעולם הודות לivf. קיבלתי את תשובות הביופסיות הנרחבות שלקחו והתור מאד ארוך, אשמח לדעת מה אומרות התשובות: Endometrial biopsy: Endometrial biopsy showing abundant stroma with few proliferative glands and a fragment of myometrium. Two of the glands show mild irregular shape with mild dilatation. The changes could represent focal disorder proliferate endometrium but due to the scanty material available for examination, a sample error cannot be excluded. Clinical correlation and follow up are required. תודה!!!

אין עדות לממאירות בבדיקה, לגבי ההמשך יש לדון עם הרופא המטפל לאור הדימומים הלא סדירים בטיפול הורמונלי במידה והתופעה תשנה

02/01/2023 | 15:54 | מאת: דניאלה

תודה. הומלצה לי כריתת רחם אחרי מיצוי האופציות השמרניות...

02/01/2023 | 15:54 | מאת: דניאלה

תודה. הומלצה לי כריתת רחם אחרי מיצוי האופציות השמרניות...

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים