סרזט ודימום ארוך האם נורמלי?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/12/2022 | 08:33 | מאת: רחל

עברתי מנוברינג בגלל מחזורים כבדים, אנמיה ומגרנות לסרזט, כמו"כ היתה רירית מעובה 20 ממ, פיפל תקין פאף תקין. לאחר כחודש התחיל מחזור חלש שלא נפסק כבר שבועיים, בu.s. רירית 2.3 ממ. עד כמה זמן נורמלי לדמם עם סרזט? והאם הקסקפרון מומלץ במקרה כזה?

דימומים בהחלפת גלולות יכולים להמשך 2-3 חודשים. אין סיבה לקחת הקסקפרון אלא אם הדימום מאסיבי ואין גורמי סיכון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים