מחזור לא מגיע.אני בת 46.9 לאחר הוצאת התקן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/12/2022 | 20:04 | מאת: נטלי בן דוד

אני בת 46.9 עם התקן שהוצאתי לפניי חודשיים לאחר 5 שנים שהיה לי.ועדיין לא קיבלתי מחזור אין חשש להריו כי אני שומרת אבל חייבת לשים התקן חדש והשאלה האם אפשר להתקין בלי מחזור ?ולמה מתיכב לי המזור .

לא ציינת איזה התקן היה, אם אין וסת יש מקום לבצע בדיקות הורמונליות אולי כבר לא צריך התקן. ניתן להתקין ללא וסת, יש אופציה לטול כדורי ציטוטק להרחיב את הצוואר לפני ההתקנה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים