היסטרוסקופיה ניתוחית.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/12/2022 | 18:54 | מאת: מיכל

שלום, אני אמורה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ והשלמת בדיקה שלא הושלמה באבחנתית. אני לאחר קיסרי ובבדיקת אולטרסאונד הרופא אמר שראה נישה קיסרית. האם בהיסטרוסקופיה יצרבו אותה? צריך לבקש זאת במיוחד, או שאם רואים עושים זאת בכל מקרה? אני מתכננת הריון בקרוב ורוצה שיהיו כמה שפחות סיכונים. תודה!

לגבי הנישה יש דיון שלם לגבי הצורך בטיפול בה. אם יש דימום לא סדיר או כאבים או בעיית פוריות או הצטברות נוזלים בנישה או בחלל הרחם בעת טיפול יש הגיון לטפל, אחת לא.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים