איחור במחזור אחרי זעזוע מח

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/11/2022 | 14:37 | מאת: רותי

שלום, ביתי בת 13 מזה כשנה עם מחזור וסת סדיר. לפני כ3 שבועות נפלה וקיבלה מכה חזקה בראש ואובחנה בבית החולים עם זעזוע מח קל. (חוותה אובדן זיכרון וכאבי ראש) האם יש קשר בין זעזוע המח לעיכוב בקבלת המחזור? האם להמתין שזה יסתדר? אודה לתשובה.

בהחלט סביר, ראשית מאחל לבת החלמה מהירה ושלמה. יש לעקוב במידה ויתעכב מעבר לחודש יש לגשת לבדיקות פרופיל הורמונלי ולשקול MRI מח.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים