בהמשך לשאלתי של דימום שלא נפסק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/11/2022 | 09:29 | מאת: יערה

המשך לשאלתי , הייתי היום אצל רופאה שלקחת פאפ ובדיקת פייפל , בבדיקת האולטרסאונד וצוואר הרחם היא לא ראתה שום דבר חריג רק שרירית הרחם שלי דקה בגלל הגיל שלי ובגלל זה יש לי דימום... היא הציעה לי לקחת פרוגילטון שיעזור לסיום הדימום ולדעתה כדאי לי לקחת אותן לפחות שלושה חודשים. אני ממש לא רוצה לקחת הורמונים , זה לא בריא לשד ולכן לא אקח את זה. האם הדימום בגלל הרירית יעבור גם בלי עזרה הורמונלית, בנתיים אני עם דימום לאחר המחזור כבר שבועיים וזה מבאס . יש משהו אחר שיכול לעזור לסיום הדימום?

ברמה המידית ניתן לטול הקסקפרון שאילו כדורים לא הורמונליים ולהמתין ולראות האם הגוף מצליח להתגבר בעצמו. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים