איחור בוסת והיסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/11/2022 | 13:06 | מאת: שרית

בת 47 עם פוליפ ברחם. איחור בוסת מעל 60 יום אך סובלת מכאבי מחזור. בדיקות הורמונליות תקינות (לא הריון ולא גיל מעבר). הרופאה הפנתה להיסטרוסקופיה. האם להמתין לוסת, לקחת כדור להוצאת הרירית, או לגשת להיסטרו' שיטפלו בפוליפ וברירית? תודה רבה.

מה גודל הפוליפ? יש דימומים כבדים?

20/11/2022 | 08:34 | מאת: שרית

הפוליפ היה קטן לפני חצי שנה,אולי גדל. הבעיה שאין דימום בכלל, אני לא מקבלת מחזור כבר 3 חודשים. האם ניתן לעשות היסטרוסקופיה? כי הרופא אמר להגיע עד 10 ימים אחרי הוסת.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים