דימום בין וסתי עם גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/11/2022 | 21:44 | מאת: אושרית

לוקחת גלולות כבר 7 שנים, החלפתי כמה פעמים ובתקופה האחרונה אני עם גלולות זואלי. ביום השביעי של החפיסה אני ובין זוגי קיימנו יחסי מין, לאחר בערך כ3 שעות היה לי שלשול. לפני הנחיות המדריך של הגלולות, אם קרה מצב כזה בזמן הזה אני צריכה לפנות לרופא. פניתי לרופאה שלי בצאט באפליקציה והיא אמרה לי לעשות בדיקת דם להיריון. עשיתי את הבדיקה כשלושה ימים לאחר האירוע ויצא שלילי ( אבל הבנתי שזה בכלל לא זמן מתאים לעשות בדיקה ויכול להיות שזו תוצאה שלילית שגויה). לאחר כמה ימים התחיל לי דימום לא מוסבר מלווה בהפרשות חומות, יום ככה ויום ככה, זה לא דימום חריף אבל כן יש לא מעט דם וזה ככה כבר עשרה ימים. (אני עדיין עם גלולות) התור הכי קרוב לרופאה בעוד שבוע ואני לא יודעת מה לעשות בינתיים ומה קורה לי לגוף. אשמח לעזרה ולהבין האם יש סיכוי להיריון או משהו אחר?

שלום לך, אם לא דילגת על גלולות או שכחת לטול מסודר הרי שהסיכון להריון קלוש דימום אחרי קיום יחסים, אם התופעה תשנה יש מקום לפנות לבדיקת קולפוסקופיה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים