שאלה על המחזור החודשי שלי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/10/2022 | 16:29 | מאת: שמחה

שלום שאלה על המחזור חודש אחד המחזור בה לי ב 26 חודש אחרב בה לי ב 19 חודש הקודם ב20 ועכשו כבר 22 ואדין לא בה לי מחזור יש לי כאבים בגב בבטן ברגלים וחולשה ומחזור לא בה כבר שלושה ימים ככה אני בת 38 יש לי ילד אחד וזלא הריון לא איתי עם בעלי עם זה בסדר שמחזור לא מסודר ולמה כואב לי כול הגוף שלושה ימים ולא בה המחזור תודה על התשובה

בכל זאת יש לוודא שאין הריון אחרת אם האחור מעל 10 ימים אפשר לזרזו ע"י שימוש בגלולות עם מרשם גינקולוג

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים