דימום ארוך מהרגיל לנערה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/10/2022 | 20:19 | מאת: Ob

שלום רב ביתי בת 11.8 , קיבלה ווסת ראשונה לפני כ6 חודשים. בהתחלה הווסת לא הייתה סדירה והדימום היה קל . בשלושת החודשים האחרונים היא מקבלת ווסת שהדימום בה חזק והווסת נמשכת כ14 יום ולפעמים אף יותר האם זה תקין? האם יש דרך להקל עליה ולעצור /לקצר את הדימום? זה מאוד מעיק עליה ומונע ממנה ללכת למקומות מחשש שתלכלך. קנינו לה תחתוני מחזור מיוחדים, ותחבושות הגיניות טובות, היא שמה גם תחבושת וגם תחתוני מחזור ועדיין הזרימה כה חזקה עד כי לעיתים היא מתלכלכת בבגדים החיצוניים שלה. תודה מראש על תשובתכם 🙏

קחי אותה בהקדם לבדיקה אין סיבה לסבל בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים