מחזור לא סדיר ומחזור שמקדים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/10/2022 | 15:09 | מאת: מורן

שלום רב, אני בת 21, בריאה. עד לפני 3 חודשים המחזור שלי היה סדיר והיה מגיע בתאריך הנכון אך לפעמים יומיים פחות יומיים יותר. לפני 3 חודשים המחזור שלי התחיל להקדים פעם פעם בשבעה ימים ופעם בחמישה ימים. אז יוצא שפחות או יותר יש לי זמן מחזור 25, 26 האם זה תקין? כדאי ללכת לבדיקה? יש לציין שהכנסתי אימונים ושינוי תזונה.. ועברתי משהו רגשי לפני כמה חודשים. זה יכול להשפיע? תודה מראש

הפעילות ושינויי התזונה בהחלט יכולים להשפיע

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים