בימים לאחר היסטורוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/09/2022 | 01:11 | מאת: מאיה

עשיתי היסטורוסקופיה היום לפני תחילת המחזור שלי, המחזור שלי אמור להתחיל בעוד יומיים שלושה. כמו כן קיימתי יחסי מין ללא הגנה בשבועיים לפני . ביום של הבדיקה עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילי. מיד אחרי היסטורוסקופיה התחיל דימום שלא מפסיק. הספקתי כבר להחליף 4 פדים ביום אחד. האם יכול להיות שההיסטו זירז את המחזור? או שאולי היה הריון? או שמא נפצעתי בבדיקה? יש כאבים ותחושה של אי נוחות. מה עלי לעשות?

קרוב לוודאי שהוסת החלה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים