דימום שלא מפסיק לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/09/2022 | 08:32 | מאת: אנונימית

שלום, ביצעתי שבוע שעבר צילום רחם ולמחרת היסטרוסקופיה אבחנתית. לאחר הצילום רחם היה דימום מועט שהפסיק . לאחר ההיסטרוסקופיה גם היה דימום מועט באותו היום ולמחרת ואז המשיך להתחזק ונשאר כמעט כמו עצימות של מחזור אבל דם טרי, גם בניגוב הדם לא מפסיק לרדת. אני כבר כמעט שבוע לאחר הבדיקה וזה לא הולך ונהייה מעט. אין לי כאבים או חום ככה שזה לא נראה לי זיהום. פשוט הדם לא מפסיק ואני מפחדת שאני כבר מאבדת מלא דם וזה עוד אפילו לא המחזור שלי(בדקתי במעקב זקיקים ודם וזה לא הווסת). אף אחד לא יודע לתת לי תשובות מהיכן כל הדם הזה, האם זה תקין שככה יהיה דימום ומה יכולה להיות הסיבה? האם עליי לפנות לבית חולים?

אם הדימומים נמשכים מעבר לשבוע בכמות וסתית או יותר יש לגשת לבדיקה בהקדם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים