דופסטון ואסטרופם עם דימום קל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/08/2022 | 01:15 | מאת: יעל

אני בת 25 פולציסטית , קיבלתי בערך לפני חודש זריקה כדי לגרום לביוץ,התרחש ביוץ אך בטא יצא שלילי אני לקחתי דופסטון ואסטרופם 3 פעמים ביום וביקשתי מהרופאה שעקב יציאה לנופש שלא יופיע מחזור והיא אמרה לי להמשיך לקחת את הכדורים, לפני 3 ימים פיספסתי מנה אחת היום התחילו לי דימומים קלים וכאבי מחזור אני רוצה לדעת האם זה תקין והאם אמור ככה להמשיך הרבה זמן או אמור להפסיק... תודה רבה!

11/08/2022 | 11:08 | מאת: יעל

?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים