רחם מוגדל..................

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/08/2022 | 00:23 | מאת: חוה

בבדיקת אולטרסאונד של בטן עליונה ותחתונה נמצא חשד של רחם מוגדל אם אכן כך ואין טעות האם יכולות להיות סיבות אחרות מלבד סרטן כי כך הבנתי מהגוגל.בעבר היה לי שרירן אך לא היתה התיחסות אליו מהרופא.לפני כשנה היתה לי הפרשה דמית קלה שנעלמה מהר ומאז לא חזרה וגם ביקרתי אצל הרופאה ואמרה שאין כלום.אני בת 73 עושה ספורט ופעילות אודה לתשובתך מאד מודאגת.

יש לגשת לבדיקת אולטרסאונד עם דופלר ואולי אף MRI רחם במידה והממצאים באולטרסאונד ידרשו

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים