דימום ארוך ודימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/08/2022 | 14:00 | מאת: עדי

שלום. בתולה ב 27 בשנה האחרונה מחזור ארוך שנמשך 9 ימים. דימום בין וסתי קל שנמשך בערך יומיים לפעמים אחרי מחזור אי נוחות בפות וכאבים פרופיל הורמונלי תקין באולטרסאונד חיצוני רחם רגיל. רירית 6 מ״מ חשד לשחלות פלוציסטיןת בגלל ריבוי זקיקים קטנים שנראה באולטרסאונד. (חליתי בקורונה והמחזור מאז ארוך לא יודעת אם יש קשר ) ממה זה יכול להיות ? הרופאה המליצה על גלולות להסדרת המחזור

גלולות יוכלו לעזור להסדרת המחזור, כדאי לוודא שהציר ההורמונלי תקין בבדיקות דם בוסת הקרובה, כמן כן קרוב לוודאי שהקורונה תרמה לאי הסדירות והתופעות יחלפו

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים