מחזור אחרי 4 שבועות מהלידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/07/2022 | 10:43 | מאת: אביטל

לפני כחודש ילדתי את ילדי השלישי, אחרי הלידה כתוצאה מירידות המוגלובין, בבית החולים עשו לי us וראו תוכן של 30 מ"מ, כדי לא להסתכן קבלתי ציטוטק (וגם מנת דם בגלל סחרחורות קשות) לאחר מכן הדימום פסק בהדרגה עד שנשארו כתמים חומים. אחרי 3 שבועות מהלידה בצעתי us בקהילה והרופא אמר שהכל תקין. אחרי 4 שבועות התחיל לי מחזור מאסיבי שלא נחלש כבר חמישה ימים. האם זה תקין? האם אכן זה מחזור? יש סיבה לדאגה?

גשי למיון לבדיקה יש לך כנראה שארית הריון ויש לטפל בהקדם

06/08/2022 | 21:27 | מאת: אביטל

תודה על המענה מאז הייתי במוקד נשים פעמיים ועברתי us ונשללה שארית שליה. עכשיו אני עשרה ימים מתחילת הדימום, טופלתי בשישה כדורי הקסאקפרון וכרגע הדימום פחת אך עדין אני רואה דם בניגוב. האם אתה חושב שאני צריכה המשך בירור? (אני כרגע חמישה שבועות וחצי אחרי לידה)

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים