היסטרוסקופיה ניתוחית, פרוגילוטון ומחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/07/2022 | 17:32 | מאת: אלונה

שלום לפני כחודשיים עברתי הפלה נדחת בשבוע 16. כתוצאה מכך עברתי גרידה. לאחר חודש וחצי קיבלתי מחזור שנמשך כ4 ימים (קצר יותר מהרגיל). כעבור 5 ימים ללא דימום, התחיל דימום שהחל והתגבר ונהיה מסיבי. כתוצאה מכך פניתי למיון והפנו אותי להיסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית ברחם מההפלה שעברתי. אחרי ההיסטרוסקופיה נתנו לי פרוגילוטון ל-21 יום (חפיסה אחת). הבנתי שהווסת אמורה להגיע רק כיומיים שלושה אחרי סיום נטילת החפיסה, אך הווסת הגיעה כסדרה (בהתאם לווסת הקודמת), כעבור נטילה של 8 כדורים לבנים. האם מצב זה תקין? ומה זה אומר לגבי הווסת הבאה שלי? האם היא תתרחש בסיום נטילת הכדורים או בעוד 28 יום כפי שקרה עכשיו? תודה רבה

הוסת הגיעה בזמן (עד כשבוע מסיום הכדורים הפעילים) והיא קרוב לוודאי תגיע חודש אחרי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים