שאלה- מחזור ארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/07/2022 | 07:36 | מאת: מחזור ארוך

בוקר טוב, אני בת 32 כ 4 חודשים לאחר לידה שקטה. לא נוטלת גלולות. הגדרתי האולטרסאונד כחודש לאחר הלידה. קיבלתי מחזור ביום שלישי (28.6)שהתחיל ככתמי הפרשות שהתחזקו לדימום ביום חמישי. המחזור ממשיך עד היום (6.7) לא חזק אבל גם לא חלש. אציין שזהו המחזור השלישי מאז הלידה השקטה והיו לי כשבוע לפני קבלת המחזור כאבי וסת. תקין? צריך לבדוק? ואם כן האם לגשת לבדיקה באופן דחוף? תודה

לא הבנתי מתיאורך מה היו פרקי הזמן בין הווסתות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים