פתולוגיה של השליה- לידה שקטה הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/06/2022 | 23:34 | מאת: סנה

היי עברתי לידה שקטה עקב מומים במוח בשבוע 29 בת 30 . יש לי ילד בריא בבית כרגע אני בהריון החמישי ( היה לי גרידה יזומה ועוד הפלה נדחית)נמצאת בשבוע 9 עד היום לא הסתכלתי על דוח נתיחה של העובר ושל השליה . חייבת לציין שבדיקת אקסום לעובר וציפ גנטי לאחר הלידה הכל תקין. פשוט קיבלתי את דוח הנתיחה בלי הסבר או מה אני צריכה לעשות(אשמח להכוונה לאיזה רופא ללכת עם הדוח??) הפוקוס שלי התרכז בנתיחת שליה דווקא ( המומים מה שראו באולטסאונד אכן יצא בנתיחה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי תאור מאקרו קופי ״ התקבלה שליה במשקל 275 גרם בגודל 2*13*14 פני השטח עוברים אפורים וחלקים פני השטח האימהים חומים ואפורים הקרומים אפורים וחלקים חבל הטבור ב שרשרה במרחק 3 ס״מ משולי השליה ,באורך 32 ס״מ . בקוטר 1.2 ס״מ עם 3 סיבובים ו 3 כלי דם. בחתיכים הרקמה ספוגית חומה. תיאור מיקרוסקופי חבל הטבור מכיל 3 כלי דם הקרומים ללא פרטים מיוחדים סיסי השליה מראים בחלקם בצקת אשמח להבנה והאם צריך להתקדם מכאן?

הפורום אינו עוסק בנושא זה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים