אחרי לידה כחודשיים נטילת גלולות מליאן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/06/2022 | 14:05 | מאת: אסתר

שלום רב ד"ר. אני כחודשיים לאחר לידה רגילה . הרופא אמר לי לשתות גלולות מליאן כי לפני ההריון נטלתי אותם כ5 שנים . התחיל לי דימום ב10.6.22 בין גוון חום אדמדם וחלש , התחלתי את הגלולות כמו שאמר הרופא ביום הראשון לוסת , אבל הדימום ממשיך לפעמים חלש לפעמים לא , לפעמים יש לפעמים אין .. אשמח להבין מה הגורם והאם אפסיק את הגלולות ואתחיל מחדש האם הדימות יפסק ?

ממליץ על בדיקת אולטרסאונד נוספת גם אם בצעת, האם את מניקה?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים