שאלה מחרדתית.................

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/06/2022 | 09:01 | מאת: היסטרוסקופיה תקינה-ביופסיה גם תקינה?

עשיתי היסטרוסקופיה שיצאה ללא ממצאים חשודים,רירית תקינה וסדירה ,ללר ממצא בחללל הרחם,נלקחו ביופסיות מה המסוכנות?נמצאת ממש בבפחד..תודה ................................................

בת כמה את? מה סיבת ההיסטרוסקופיה?

11/06/2022 | 21:20 | מאת: חרדתית

בת 52 וקצת,שנה וקצת ללא וסת,הגיע לי דימום לפני חודשיים,לאחר חודש ושבוע שוב דימום כמו וסת .הרופא שעשה תהיסטרו רשם רירית שנראית טרום וסתית,האם המחזור שב חזרה? מרגישה לאחרונה תסמיני מחזור ,סופרת תימים עד 21 יום ..הסיבה להיסטרוסקופיה ,דימום.היה חשד לשרירן וגם הוא נעלם.האם יש לי סיבה לדאוג? ממס מפחדת .רירית סדירה דקה בבדיקה רחם ללכ ממצאים .

20/08/2022 | 04:49 | מאת: חרדתית

בת 52 וחצי ..ממשיך להגיע אלי מחזור פעם ב..למרות שנופסק.ביופסיה מהרחם והצוואר יצא תקין מה יכול להיות דימום שמגיע בגילי עם תופעות של מחזור כאבי רגליים..קצת גודש בשדיים חולשה..האם עלי לדאוג? מפחדת ממש.

20/08/2022 | 21:37 | מאת: חרדתית

תל אביב בת 52 וחצי ..ממשיכים לי תופעות של דמוי מחזור כאילוצריכה לקבל כולל כל החבילה כאבי אגן רגליים,ביפוסיה מהרחם תקינה והמצוואר רחם מה יכול להיות מציינת שאולטרסאונד חודשיים אחרונים ציסטה קטנה בשחלה ימנית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים