התכווצויות ודימום מוזר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/05/2022 | 02:08 | מאת: מירוש

לקחתי גלולות בלארה בשמך חצי שנה- שלושה חודשים ברצף-שבוע הפסקה, ושוב שלושה חודשים. סיימתי עם הגלולות לפני 34 יום. קיבלתי מחזור והכל היה רגיל. החל מיום חמישי האחרון יש לי התכווצויות נוראיות. זה התחיל מהגב ועבר לרגליים, כפות רגליים, בטן, ואפילו ידיים. כואב לי מאד גם בבית השחי. אף פעם לא היה לי דבר כזה. האם זה יכול להיות סימן מקדים למחזור? אני ממש בלחץ שלא קיבלתי אותו עדיין כי ב-01.05 עברתי אולטרסאונד ושם אמרו לי שהביוץ כבר היה, אז למה המחזור לא הגיע עדיין? איך אפשר להקל על ההתכווצויות הנוראיות האלו? כבר כמה ימים שהן לא עוזבות אותי. יש לציין שאני לוקחת מגנזיום באופן סדיר כבר כמעט שנה.

16/05/2022 | 02:27 | מאת: מירוש

היה לי בייום שישי האחרון איזשהו כתם קטן חום, וגם היום כתם חום. יכול להיות שזה המחזור?? זה לא מדאיג?

יש להיבדק ולהבין מה מקור הכאב, אכן נשמע לא סביר שאת סובלת כך, גשי לבדיקת מומחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים