אנדומטריוזיס וכריתת רחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/05/2022 | 16:34 | מאת: נתי

שלום, לפני שלושה וחצי חודשים עברתי כריתת רחם+ שחלה שמאל. מאז יש כאב בצד שמאל, תחושה של בצקת..קו הטבור. האם זה כאבי החלמה?? יש לציין שרופא משפחה הפנה לבדיקות דם ואולטרסאונד בטן עליונה ואגן ותקין. מה קרה כאן?

03/05/2022 | 16:39 | מאת: נתי

יש לציין כי בדוח הניתוח נכתב:"סרעפת, תוספתן בטן עליונה ללא ממצאים"- מהלך הניתוח תקין. כמה זמן לוקח לאזור להחלים( בתוך הבטן)? ממש מודאגת שפספסו אצלי משהו למרות שהמנתח ציין שלא ראה ממצא חריג בבטן.

לפי הכותרת עולה כי הסיבה הייתה אנדומטריוזיס, אם כך הדבר יש לפנות למומחה שניתח אותך להתאמת טיפול המשכי, הכירורגיה אינה מרפאה אלא מקלה במחלקה הזאת ויש להוועץ במומחה על המשך טיפול.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים