אנמיה בזמן מחזור הפרעות בביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/05/2022 | 14:08 | מאת: Linoy

אשמח מאוד מאוד לדעתך, אני אחרי בדיקות לב מקיפות מאוד, מתחילה עכשיו בירור לגבי אנמיה בזמן מחזור, בחודשים האחרונים יומיים לפני מחזור אני סובלת מהפרעת קצב לב קלה, סחרחורות עדינות מדי פעם וגם קוצר נשימה מדי פעם זה מתחיל יומיים שלוש לפני מחזור כל חודש ונמשך עד סיומו כמעט לפעמים לפני, המחזור שלי יומיים וחצי גג שלוש כל חודש סדיר, בת 42 וחצי, 1.66 סמ, 43 קילו, דופק בזמן הסביב המחזור הוא 57-62, עברתי בירור מקיף ללב, 1. האם יש דבר כזה שתהיה אנמיה זמנית קבועה כל חודש בזמן מחזור חודשי ותעלם יום יומיים אחרי סיום המחזור? קבוע כל חודש? 2. האם אנמיה יכולה להשפיע על הפרעת קצב/דופק איטי? אשמח מאוד מאוד לדעתך

לגבי הפרעות קצב הכתובת קרדיולוג. לגבי אנמיה ע"ר דימום מוגבר ושאר התופעות יש לשלול אנדומטריוזיס, התייעצי במומחה בתחום. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים