אי קבלת מחזור בין חפיסות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/04/2022 | 10:51 | מאת: שולה

היי. אני נוטלת גלולות יאז כבר 10 שנים ברציפות ותמיד קיבלתי מחזור בגלולה הלבנה השלישית או הרביעית. לא היו לי עם זה אף פעם בעיות. החודש סיימתי חפיסת גלולות והמחזור פשוט לא הגיע והתחלתי כבר את החבילה הבאה. האם יש חשש להריון? אני לפני חתונה, אולי יכול לנבוע גם מלחץ? מה מומלץ לעשות כרגע? תודה!

בהחלט הלחץ יכול להשפיע על המחזור. שיהיה בשעה טובה. להמשיך את הגלולות ברצף תוך דילוג על הכדורי הלבנים עד אחרי הנישואין במידה והמועד קרוב

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים