דימום בהריון מצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/04/2022 | 11:53 | מאת: אלין

שלום רב, בת 28 הריון ראשון שבוע 11, היום בבוקר הבחנתי בדימום חלש ללא כאבים ונבהלתי מאוד, נבדקתי ע״י רופא הנשים שלי והעובר תקין ונראה דופק, מקור הדימום לא מהרחם אלא מצוואר הרחם, לא קיימתי יחסי מין לאחרונה וחוץ מלקחת pap לא היה לרופא מה להגיד לי ביצעתי pap לפני שנה והתוצאה הייתה תקינה ממה זה יכול להיות והאם יש סיבה לדאגה? הליכה מרובה במזג אוויר חם? תודה רבה מראש

הפורום אינו עוסק בהריון בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים